NEA – Pécs Paktum - Epale projekt komplex tájékoztató nap

2018. december 11., kedd 14.0016.00
NEA – Pécs Paktum - Epale projekt komplex tájékoztató nap
egyéb

Szeretettel meghívjuk Önöket, 2018. december 11-én, kedden 14 órára,
a Civil Közösségek Háza Konferenciatermében tartandó komplex programunkra, melynek témái:
• 14:00 – 14:20 Tájékoztató a Nemzeti Együttműködési Alap 2019. évi pályázatairól

• 14:20 – 14:40 Pécs Paktum Tájékoztató

• 14:40 – 15:30 EPALE Projekt Tájékoztató és képzés
Bővebb információ: Az EPALE Projekt bemutatása, amely egy felnőttkori tanulással foglalkozó, többnyelvű, európai platform. A rendszer bárki számára nyitott, akik érdekeltek a felnőttképzési és - oktatási ágazatban, vagy csak érdeklődnek iránta. A képzést maximum 10 fő részvételével tudjuk megtartani alkalmanként. Nagyobb érdeklődés esetén a képzést egy újabb időpontban megismételjük. Válaszlevelünkben tájékoztatni fogjuk a jelentkezőket, hogy mely időpontokon tudnak részt venni.
Hasznos tanácsként javasoljuk, hogy a tájékoztatót megelőző hét végéig regisztráljanak be az Epale oldalon, a https://ec.europa.eu/epale/en/user/register linkre kattintva. A rendszernek egy kis időbe telik a beléptetés és a közös munka gördülékenyebben tud zajlani a már meglévő EPALE loginokkal. Amennyiben nem tudnak magukkal saját számítógépet hozni, akkor igényüket kérem, jelezzék felénk! Néhány laptopot a rendelkezésükre tudunk bocsájtani a saját készletünkből.
Amennyiben érdeklődnek a témák iránt kérjük, hogy az infoatckh [dot] hu címen jelezzék részvételi szándékukat, külön megjegyzésben, ha az Epale Projekt tájékoztatón és képzésen is részt szeretnének venni és esetleges számítógép-használati igényüket.

A rendezvényen friss pogácsával, forró kávéval, teával és frissítőkkel várjuk Önöket!

 

Fűri Ildikó CIC szakmai vezető , Rimai Dávid  EPALE koordinátor

Csatolt fájl:
  • application/vnd.openxmlformats-officedocument.wordprocessingml.document ikonLetöltés (2018-11-29-tajekoztato_nap_20181211.docx)
Helyszín: