Tanulni mindenki tud - Gyerekjáték a tanulás

2015. október 30., péntek 16.0018.00
Tanulni mindenki tud - Gyerekjáték a tanulás
előadás

Tanulni mindenki tud

„A tanulás nagyon fontos, ezért nem szabad túl komolyan venni. Ezt az érzést közvetíti a könyv. Számos, mostanában sok homlokráncot okozó területet jár végig a szerző - motiváció, teljesítmény, tanulási zavarok, hiperaktivitás, figyelemzavar, tehetség. Mi az iskolaérettség? Milyen a digitális bennszülött? És mi köze van neki az iskolához, ahol múlt századi pedagógia várja?” 
Gyerekjáték a tanulás I. tanulási készség fejlesztése 5-10 éves korban című könyvről Dr. habil. Gyarmathy Éva (klinikai és nevelés lélektani szakpszichológus)

Ön már használja a Módszerkockát?
A Módszerkocka JÁTÉKOS eszköztára lehetőséget kínál, hogy a tanulás (és a tanítás) flow-élmény legyen kényszer és kötelesség helyett. A módszertan célja a gyerekek megkínálása az alkotó tanulás élményével felkészítve őket az önszabályozott tanulásra vagy éppen a csoporttagokkal való együttműködésre.

Tanulásmódszertan és tehetségtámogatás előadás szülőknek, pedagógusoknak
Az előadás során választ kaphat:
•Mire van szüksége egy gyereknek tehetsége kibontakoztatásához?
•Hogyan formálható az önálló, eredményes tanulás képessége?
•Szülőként, pedagógusként milyen lehetőségeink vannak, ha ismerjük a gyermek tehetségalkatát és tehetségterületeit?
Módszerkocka, az alkotó tanulás élménye, a kibontakozó tehetség sikere
Tanulásmódszertan és tehetségtámogatás előadás szülőknek, pedagógusoknak
Előadó: Kovács Mónika a Gyerekjáték a tanulás könyv szerzője, a Módszerkocka kidolgozója, tanulástechnika tréner – két kisgyerek anyukájaként
Időpont: 2015. október 30. 16 óra
Helyszín: Pécs, Civil Közösségek Háza
A belépés regisztrációhoz kötött (http://modszerkocka.hu/regisztracio/ ), díja: 1790 forint. Az ár tartalmazza a Módszerkocka - az alkotó tanulás élménye, a kibontakozó tehetség sikere kiadványt is.
Ha Ön a Civil Közösségi Ház oldaláról, hírleveléből értesült az előadásról, a regisztrációkor írja be a „Közösségi Ház 30” kódot, és vegyen részt az előadáson 1390 forintos kedvezményesen áron.

Helyszín: