MEGNYITUNK!

2021. május 4., kedd 10.002021. június 30., szerda 18.00
MEGNYITUNK!
egyéb

Kedves Látogatóink!

Két jó hírrel szolgálhatunk: a Civil Közösségek Háza felújítási munkálatai befejeződtek, valamint az aktuális járványügyi rendelkezések értelmében Intézményünk 2021. május 10-től ismét nyitva állhat!

Megszépült épületben várjuk látogatóinkat, s ezért is mindenkitől kérjük, hogy vigyázzon a megújult falakra, padlóra, mert az elkövetkezendő évtizedben nem várható hasonló nagyságrendű tatarozás.

Intézményünket az aktuális rendelkezés miatt csak a védett személyek látogathatják!
„A koronavírus elleni védettség igazolása a védettségi igazolvány bemutatásával történik, a védettség tényének ellenőrzése pedig a helyiség üzemeltetőjének, a szolgáltatás nyújtójának a feladata. Amennyiben ennek nem tesz eleget, a bírság 100 ezer forinttól 1 millió forintig terjedhet, vagy akár egy éves bezárással is sújtható.”

A rendelkezés értelmében minden látogatótól kérjük, hogy a programra való érkezésekor a védettségi igazolványát mutassa be az irodában. Ennek hiányában senki nem tartózkodhat az Intézményben! Kérjük továbbá, hogy maszkot változatlanul használjanak és kihelyezett kézfertőtlenítő is rendelkezésre áll.

Felhívjuk figyelmüket arra, hogy a védettség megszerzése minden közösségbe járó-tartozó ember felelőssége, az Intézmény dolgozói éppen ennek szellemiségében mindannyian felvették már a védőoltást.
Reméljük mindenki jó egészséggel tér vissza a megújult, megszépült falak közé s ismét élettel telik meg a Civil Közösségek Háza!

Helyszín: