Gebauer Galéria - Romvári János és Romvári Márton "Állandó a változásban" c. kiállítása

2024. január 10., szerda 17.002024. február 5., hétfő 17.00
Gebauer Galéria - Romvári János és Romvári Márton "Állandó a változásban" c. kiállítása
kiállítás

Romvári János (70) és Romvári Márton (48) képzőművészek „Állandó a változásban” c. kiállítása.  Megnyitó: 2024. január 10-én, szerdán  17 órakor. A kiállítást megnyitja: Somody Péter festőművész. Közreműködik: Weber Kristóf zeneszerző. Megtekinthető:  2024.  február 5-ig hétköznapokon 9-17 óra között.

"A Gebauer Galériában most kiállító két művész  egy olyan családból jön, ahol nemzedékek óta meghatározó volt a művészet szeretete, gyakorlása, legyen az akár csak műkedvelő-, vagy professzionális módon alkotó művészi formában.
Gyakran megesett, hogy e családból egyesek életpályaként, míg mások csak hobbiból választották a művészet valamilyen ágának (fotó- és filmművészet, zene, tánc, költészet, színjátszás, festészet, vagy egyéb alkalmazott művészetek) gyakorlását célul.
Romvári János és Romvári Márton művészi munkásságát is úgy tűnik, meghatározta a felmenőik művészi érzékenysége. Apa és fia közös kiállításáról van szó.
A kiállítás címe egy sokféleképpen (is) értelmezhető számkód, de valójában csak egy állapotjelző, ami a művészek pillanatnyi életkorára utal."