Europa Cantat Önkéntes találkozó

2015. június 22., hétfő 17.0019.30
Europa Cantat Önkéntes találkozó
klubest

Kedves Önkéntesek!


Szeretettel várunk benneteket a soron következő önkéntes találkozóra, mely a Pécsett megrendezésre kerülő Europa Cantat kórusfesztivál egyik fontos mérföldköve.

A találkozó alkalmával tisztázásra kerülnek a konkrét önkéntes tevékenységek, valamint az önkéntes munkavégzéshez szükséges feltételek egyaránt. Továbbá minden kedves önkéntessel szeretnénk szerződést kötni, melyre az eseményt követően nyílik lehetőség.

Fontos, hogy azoknak, akik nem tudnak részt venni a találkozón, ismét minden információt továbbítunk, illetve az önkéntes szerződés  megkötésére is lesz még alkalom a fesztivált megelőző felkészítő találkozókon.

A konkrét önkéntes tevékenységeket - időpontok és helyszínek megjelölésével - a jövő hét folyamán szintén elküldjük számotokra, így a június 22-én, hétfőn 17 órai kezdettel megrendezésre kerülő önkéntes találkozón az egyes divíziók vezetőitől is tájékozódhattok a részletekről.

Akiktől kérdezhettek:
Balog Réka fesztivál iroda vezető
Szentgyörgyváry Péter produkciós iroda vezető
Bánkuti Péter kommunikációs iroda vezető
Leitold Márton staff iroda vezető

Valamint a zenei irodából is számítunk résztvevőkre.
Helyszín: Civil Közösségek Háza (Pécs, Szent István tér 17.) konferencia terme

És végül, de nem utolsó sorban szeretnénk megköszönni az önkéntes fogadó családoknak, hogy lehetővé tették 9 távolabbról érkező önkéntes számára, hogy térítésmentesen szállást tudjunk biztosítani nekik. Az önkéntes segítők nevében is hálásan köszönjük a felajánlásokat!
Ugyanakkor jelenleg sajnos nem áll módunkban több ingyenes szálláslehetőséget biztosítani. Ezért a megértéseteket kérjük és köszönjük! Amennyiben valaki ilyen feltételek mellett továbbra is vállalna önkéntes munkát, az a fesztivál honlapján tájékozódhat a további lehetőségekről:
http://ecpecs2015.hu/hu/apartmanok-es-hotelek

Zárásul pedig arra hívnánk fel a figyelmetek, hogy aki még nem tette meg, mindenképpen küldje el nekünk a póló méretét! Ezzel biztosítva mindenki számára a megfelelő méretű felsőt. Mindazonáltal a megrendelést követően már nem lesz lehetőségünk módosításokra.

Várunk benneteket szeretettel a soron következő önkéntes találkozóra!
Mindenkinek további kellemes hetet és minden jót kívánva,

Nyers Szilvia
önkéntes koordinátor