Europa Cantat Baráti Kör találkozó

2015. április 14., kedd 17.0019.00
Europa Cantat Baráti Kör találkozó
workshop

Kedves Önkéntesek!

Nem tudjuk elégszer megköszönni, hogy csatlakoztak az Europa Cantat XIX. Pécs 2015 önkénteseinek népes táborához! Nemrég értesültünk a szervezőktől, hogy elkészült a fesztivál műhelyeinek beosztása, vagyis számos műhely már betelt, de van még néhány, mely fogad résztvevőket.
Ahogy közeleg a fesztivál, amely 2015. július 24 – augusztus 2. között kerül megrendezésre, egyre több információval rendelkezünk. Ezeket pedig szeretnénk megosztani minden kedves érdeklődővel, kórusbaráttal, önkéntessel, így szeretnénk meghívni Önöket április 14-én, 17 órai kezdettel a Civil Közösségek Házába (7624 Pécs, Szent István tér 17.) az Europa Cantat Baráti Kör soron következő eseményére.

A programról:

Ez alkalommal Európa egyik legnagyobb kórusfesztiváljának irodavezetője, Balogh Réka, valamint a munkatársakat koordináló Leitold Márton mutatja be nekünk a fesztivál felépítését, szerkezetét, ami kiváló lehetőség arra, hogy megismerkedjünk a fesztivál részleteivel, illetve a felmerülő kérdésekre választ kaphassunk.
Számítunk megtisztelő részvételükre, mely egyben az önkéntesek felkészítésének egyik mérföldköve. Kérjük, részvételi szándékát egy válasz email formájában jelezze! (onkentespecsatgmail [dot] com ) Természetesen, most sem maradhat le senki az elhangzott információkról, ugyanis a tájékoztatót követően, szokásunkhoz híven elküldjük mindenki számára az elhangzott prezentációk kivonatát.

További derűs hetet kívánva,
Köszönettel
Nyers Szilvia
önkéntes koordinátor