Őszi nagytakarítási akció Pécsett

2012. október 10., szerda
Őszi nagytakarítási akció Pécsett

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata, a BIOKOM Kft. és az Ökováros-Ökorégió Alapítvány 2012. október 12-ére (péntekre, ekkor csak a KÖZÉPISKOLÁSOKNAK), valamint október 13-ára (szombatra) a pécsi lakosság, szervezetek és cégek számára őszi nagytakarítási akciót szervez, amelynek során megtisztulnak a pécsi utcák és terek.

Pécs Város Önkormányzata és a BIOKOM Kft. szeretettel vár minden olyan pécsi lakót, aki úgy érzi, hogy van még mit tenni a város tisztaságáért. Számítunk továbbá a környezetvédelmet szem előtt tartó civil szervezetekre, aktivistákra, "zöld" egyesületekre, alapítványokra, pécsi cégekre és a médiára, akik hisznek a természet értékeiben és szeretetében, a környezetvédelem fontosságában! Egyszóval szeretettel látunk MINDENKIT, akinek nem mindegy, hogy hogyan, milyen környezetben él, és ezt meg is meri mutatni!

A munkavégzéshez szükséges zsákot és kesztyűt a szervezők ingyenesen biztosítanak, ezért a létszám miatt előzetes regisztráció szükséges! Regisztrációkat (megjelölve a helyszínt, a munkakezdési időpontot, a résztvevők létszámát, a kapcsolattartó személy nevét és telefonszámát) legkésőbb 2012. október 10-éig várjuk a következő e-mailre: regisztracioatbiokom [dot] hu.