Még lehet pályázni a genovai fotókiállításra

2012. március 13., kedd
Még lehet pályázni a genovai fotókiállításra

Meghosszabbították a Creative Cities-projekt fotópályázatának beadási határidejét. A kreatív városok olyan környezetet teremtenek, amely vonzó jövőképet kínál fiatal tehetségeiknek, megtartja őket, de ugyanakkor meg is nyitja számukra az európai kreatív közösséget.

A Creative Cities-program öt európai város tíz szervezetének kreatív ipari együttműködését alakítja ki, hogy a fenti cél megvalósuljon. A projekt keretében június 7-én egy nemzetközi fotókiállítás nyílik Genovában, amelyen a fenntarthatóság és a város kapcsolatát szemléltető fotók kerülnek bemutatásra. A kiállításon két pécsi fotóművész vehet részt egy-egy alkotással.

A Creative Cities-projekt pécsi partnerei, Pécs önkormányzata és a Kulturális Innovációs Kompetencia Központ Egyesület pályázatot hirdetnek a genovai nemzetközi kiállításon résztvevő pécsi fotósok kiválasztására.

A fotópályázat témája a fenntarthatóság és a város kapcsolata. A pályázati anyagok meghosszabbított beadási határideje március 19., hétfő 12.00 óra. Fődíjként két nyertes pályázó részt vehet a genovai nemzetközi fotókiállításon, ahol a fotóik bemutatásra kerülnek.