Felhívás a helyi for- és non-profit szektor együttműködésének előmozdítására

2014. február 20., csütörtök
Felhívás a helyi for- és non-profit szektor együttműködésének előmozdítására

KÖZÖS ÜGYÜNK – felhívás a helyi for- és non-profit szektor együttműködésének előmozdítására

A Pécsi CSR munkacsoport együttműködve a BNI Hungary pécsi csoportjaival felhívást tesz közzé helyi civil szervezetek számára, amely célja a civil és az üzleti szektor közötti kommunikáció erősítése, kapcsolódási pontok megtalálása, a vállalti társadalmi felelősségvállalás eszmeiségét szem előtt tartva.
Jelen felhíváshoz kapcsolódóan 5 helyi non-profit szervezetnek nyílik lehetősége bemutatni a küldetését és mindennapi munkáját, valamint kapcsolatot építeni pécsi vállalkozókkal és vállalatokkal. A jelentkezők közül a Pécsi CSR munkacsoport választja ki azokat a szervezeteket, akik egyéni és csoportos felkészítést követően részt vehetnek a két pécsi BNI csoport egy-egy találkozóján, ezzel a helyi for-profit szektor több mint 60 képviselőjével nyílik lehetősége a kapcsolatépítésre.

Jelentkezés feltételei és módja:
A felhívásra pécsi székhelyű non-profit civil szervezetek (egyesületek, alapítványok) pályázhatnak egy maximum 1 oldalas motivációs levél elküldésével, február 28.-ig az eselyhazpecsatgmail [dot] com címen. A jelentkezők kiválasztását és felkészítését a Pécsi CSR munkacsoport végzi.

A program időbeni ütemezése:
A jelentkezőket a döntésről március 7.-ig értesítjük. A kiválasztott szervezetek március hónap közepén kerülnek felkészítésre, csoportos műhelyfoglalkozással és egyéni mentorálással. A BNI találkozókon való részvételre április-május-június hónapok során, előre egyeztetett időpontokban lesz lehetőség.

További információ:
Nyirati András eselyhazpecsatgmail [dot] com vagy 06202663588  
A Pécsi CSR Munkacsoportról bővebben tájékozódhat:
https://www.facebook.com/pages/Pécsi-CSR-Munkacsoport/516797961702227