Csokipapírgyűjtő akció!

2012. július 4., szerda
Csokipapírgyűjtő akció!

Tisztelt Hölgyem/Uram !

A TerraCycle Magyarország nevében szeretnénk szíves figyelmébe ajánlani a Föld napján indított első magyarországi hulladékgyűjtő programunkat, ami a környezet megóvása mellett támogatást nyújt iskoláknak és civil szervezeteknek egyaránt.
A programban műanyag alapú csokoládécsomagolásokat gyűjtünk (bármilyen márkát). A gyűjtött csomagolásokat 100%- ban újrahasznosítjuk és minden csomagolásért 2 forintot adományozunk a regisztrált gyűjtők TerraCycle számlájára, amit félévente felajánlhatnak egy szabadon választott alapítványnak, jótékonysági intézménynek vagy iskolának.
A program kiváló lehetőséget kínál arra, hogy megismertessék a gyerekeket a szelektív hulladékgyűjtéssel, a környezettudatossággal és egyben pénzt is gyűjtsenek közösségeknek.
A programban való résztvételhez nem kell mást tenni, mint regisztrálni a www.terracycle.hu weboldalon, és egyúttal ingyenesen csatlakozni a Milka Csokoládé Brigádhoz. Ezután az összegyűjtött bármilyen márkájú műanyag csokipapírokat a honlapunkról letölthető csomagküldő címkével ellátott dobozban díjmentesen küldheti el hozzánk.  Az átvétel után pontjait azonnal jóváírjuk a számláján.
Kérjük tekintse meg ismertető videónkat az egyedülálló kezdeményezésről: http://www.youtube.com/watch?v=dtK9WyB7E1Q&feature=youtu.be
A Facebookon is értesülhet legújabb híreinkről, tevékenységeinkről: http://www.facebook.com/TerraCycleMagyarorszag
Ha bármilyen kérdése van, kérjük forduljon ügyfélszolgálatunkhoz!
Eredményes gyűjtést kívánunk!

Üdvözlettel:
A TerraCycle csapata
Ingyenes: +36-80-020-205
Mobil:       +36-30-568-7972
www.terracycle.hu