9. Kalandor Képregény klub -

2021. október 13., szerda 18.0019.00
9. Kalandor Képregény klub -
klubest

"Sziasztok Kalandorok!


A Civil Közösségek háza ad otthont az első 9. Kalandor Képregény klub számára, melyet havonta rendezünk meg, és ahol a főszerep egy teljes órán át a képregényeké lesz. Nemcsak arról lesz szó miket olvasunk vagy miket lenne érdemes, hanem arról is, mitől más ez a médium, mint a többi.


Jelszavunk: "Képregényt mindenkinek!"


Hiszünk abban, hogy mindenki számára létezik egy történet, mely neki szól, amitől többé válik. Ez a képregényeknél hatványozottan igaz, hiszen itt két művészeti ág is megelevenedik, hogy a lehető legjobb és legkülönlegesebb impulzusokkal varázsolják el az Olvasót.


Minden hónapban a főbb témákhoz egy könyvet is ajánlunk, melyet lehetőleg majd közösen olvashatunk el, hogy aztán személyesen átbeszélhessük az élményeinket, amiket a történetek során átéltünk. 


Ha szereted a képregényeket, vagy csak ismerkedsz a médiummal, esetleg rettegsz tőle, akkor itt a helyed! Nyugodtan hozd el a barátaid, hogy együtt fedezzük fel ezt a különleges médiumot. Mindenkit sok szeretettel várunk, az új képregények hivatalos amerikai megjelenési napján, szerdán kicsiny rendezvényünkre.

Amivel biztos készülünk nektek:

▶ Ismerkedés a képregények világával.
▶ Mitől jó egy képregény? Mitől nyújt más élményt, mint a többi médium?
▶ Hol érdemes elkezdeni? Létezik más is a szuperhősökön kívül?


Gyere el te is, és beszélgess Pécsen képregényesekkel és a médiummal csak most ismerkedőkkel, akik szívesen segítenek neked felfedezni ezt a lebilincselő világot. Alkotni szeretnél, csak nem tudod hogyan állj neki? Itt a helyed, és minden kérdésedre választ kapsz.


Ám ha csak beszélgetni szeretnél, akkor is tárt karokkal és hatalmas élményekkel várunk!"

Helyszín: