Pécsi Életmód Egyesület

Státusz
A szervezet: 
a Nevelők Háza Egyesület tagja
Aktuális infó
A Nevelők Háza Egyesület tagja.
 
Székhely: 7626 Pécs, Felsőbalokány u. 18. sz.
Web: www.eletmodpecs.hu

E-mail: infoateletmodpecs [dot] hu

Egyesületünk 14 éve kezdte meg működését Pécs városában. A jelenlegi elnök és elnökség 2009 óta irányítja az egyesület munkáját. Az azóta eltelt években folyamatosan bontakozott ki az új irány, és a tervek a jövőre vonatkozóan. Az így megújult egyesületünk 2011 – ben Pécsi Életmód Egyesület néven, s mint közhasznú szervezet folytathatta megkezdett munkáját.

Mindenkori célunk a prevenciós (megelőző) szemlélet alapján az egészségnevelés, egészségfejlesztés, szemléletformálás, az egészségtudatos magatartás kialakításának segítése, támogatása minden korosztályban, valamint az ehhez szükséges segítségnyújtás, támogatás, a hiteles információk átadása. Előbbiek fényében szólni szeretnénk szakemberekhez, várandósokhoz, szülőkhöz, nagyszülőkhöz, gyermekeket nevelőkhöz, valamint fiatalokhoz, gyermekekhez egyaránt.

Az Egyesület tagjai között több szakterület is képviselteti magát, így tevékenységi körünk is folyamatosan szélesedik. Van közöttünk egészségügyi szakember (védőnő, dietetikus, természetgyógyász, gyógymasszőr), óvodapedagógus, pszichológus, jogász, asztrológus, reflexológus, kommunikációs szakember, rendezvényszervező, nyelvtanár, pénzügyi és társadalombiztosítási szakember valamint kertészmérnök hallgató is. Első bemutatkozó rendezvényünkön a lelkesedésünk mellett, e sokszínűséget is igyekszünk megmutatni.

A szervezethez kapcsolódó programok: