Belvárosi Rajzműhely

Belvárosi Rajzműhely
Státusz
A szervezet: 
a Civil Közösségek Házában tartja összejöveteleit
Aktuális infó

Belvárosi rajzműhely

 

A 2009 óta sikerrel működő rajziskola folytatja működését Pécsett a Civil Közösségek Házában. Nemerey Péter grafikus-rajztanár vezetésével különböző korú és rajzi képzettségű jelentkezők számára heti rendszerességgel zajlik a műhelymunka.

 

 

A Belvárosi Rajzműhely kezdő rajzolók és festők számára kreatív színtér szeretne lenni, melyben alkotó kedvüket alapozó stúdiumokon keresztül erősítik meg különböző rajzi technikák megismerésén keresztül, s ez megfelelő kiindulópontot jelenthet a későbbi rajzi műveltség megalapozásához.


Gyakorlottabb alkotók számára is teret adunk a rajzi gyakorlat, a szín- és kompozíciós készség megerősítésére, a kísérletező kedv teret kaphat, s a későbbi egyéni alkotómunka alapjait tesszük le.

 


Szeptemberben indult rajzműhelyünk, idén ötödik évünket kezdjük meg! Szeretettel várjuk az érdeklődőket egy megújult programmal, melynek fő irányvonala a festészet lesz. Az olaj (és akril) technikával megismerkedve, és benne elmélyülve, egyre komolyabb alkotó tevékenységbe foghatunk. Egy-egy témát beszélgetések formájában szeretnék jobban körbejárni. A hagyományos stúdium végi értékelések hagyományát megőrizzük. Természetesen a rajzkészség ápolásával is foglalkozunk, és igény esetén további rajzi feladatokat is megoldunk. A csatlakozás feltételei változatlanok, az első alkalom a tájékozódni vágyók számára természetesen díjmentes.


Mindenkit várunk korra és tudásra tekintet nélkül, aki szívesen festene és rajzolna!


A Belvárosi Rajzműhely foglakozásának időpontja:
Szerdánként: 15.00–18.00 h.
Helye: Civil Közösségek Háza Pincegaléria
7624 Pécs, Szent István tér 17.


Jelentkezés telefonon vagy e-mail-en keresztül:
Tel.: 06 70 563 85 69
E-mail: nemerey [dot] peteratgmail [dot] com
 

A szervezethez kapcsolódó programok: