Nevelők Háza Egyesület működési költségeinek támogatására

Nevelők Háza Egyesület működési költségeinek támogatására

A pályázó szervezet Pécs Belvárosában egy polgári ingatlanban működik. Az ingatlan a város tulajdonában van és haszonkölcsön szerződés keretében használjuk. Az ingatlan üzemeltetésnek minden klts-e a szervezetet terheli, így a vagyon védelem,  vagyon biztosítás, valamint az alkalmanként felmerülő karbantartási költségek is (csatorna tisztítás,villany- gáz rendszerek felülvizsgálata, karbantartása) A szerveztünk tulajdonában van egy gépjármű melynek kötelező- és casco biztosítást kívánjuk a pályázatba beépíteni.
Szervezetünk cél szerinti tevékenysége szerint kapcsolatot tart a megye civil szervezetivel, kulturális, közművelődési intézményeivel, melynek kommunikációs költségei(telefon, posta, internet) magasak.
Szervezetünk több hazai és külföldi hálózatnak, területi és ágazati egyesületnek és szövetségnek is tagja.
A Nevelők Háza Egyesület működteti a Civil Közösségek Házát (kb. 900nm, napi 12 órás nyitva tartás). Egy ekkora ingatlanban szükséges egy teljes munkaidőben foglalkoztatott takarítónő, valamint a szervezet működtetéséhez egy gazdaságvezető(könyvelő, munkaügyi előadó, bérszámfejtő egy személyben). A Házba évente kb 30.000 ember fordul meg több száz rendezvényen ezek koordináláshoz szükséges több program szervező foglalkoztatása is. a munkavállalók béren kívüli juttatás keretében meleg ételutalványt kapnak. Szervezetünk szolgáltató funkciót lát el, így egy professzionális fénymásoló megléte elengedhetetlen és szükséges időnként (5 évente) a csere.

Projektcsoport:
Támogató:
Időtartam:
  • 2010.06.012011.05.31