A Nevelők Háza Egyesület működtetése

A Nevelők Háza Egyesület működtetése

- A 22. Pécsi Nemzetközi Kamarakórus Verseny és Liszt Szimpózium 2011. június 10-13. között kerül megrendezésre. A rendezvény 5 napja alatt 7 koncerten több kiváló hazai és európai kórust is meghallgathat a kórusmuzsika kedvelő pécsi közönség.A Verseny Díjkiosztó Gálakoncertjének a Kodály Zoltán Koncertközpont ad helyet.

-Az Önkormányzat döntése értelmében Egyesületünk működteti a Civil Közösségek Házát körül vevő kertet a Nyugati és az Északi várfal sétányt, az új feladatok jelentős humánerőforrás bővüléssel járnak. A pályázati időszak kiemelkedő feladata lesz a terület igényes a szervezeti kultúrához illeszkedő programokkal való megtöltése.

-A TÁMOP 5.5.2-es programunkban  a nyári időszakban jelentős számú önkéntesnek tudunk munkát biztosítani, valamint csatlakozunk az Önkéntesek Európai Éve programsorozathoz. Elkészül az önkéntes- és a fogadó szervezeti adatbázis.

-Az NCA-CIV-11-B    pályázat keretében egy széleskörű szükségletfelmérést kívánunk végezni a város civil szervezetei körében, melynek eredményeként szolgáltatásainkat (képzések, tréningek, tanácsadások stb.) a helyi, valós igényekre reagálva tudjuk fejleszteni kapcsolódva az önkormányzat idén elfogadásra kerülő civil koncepciójához, melynek egyik lényegi pontját képezi a szervezetek továbbfejlesztése, tudásanyaguk bővítése.

Projektcsoport:
Támogató:
Időtartam:
  • 2011.06.012011.10.31