VENDÉGFOGADÁS - Légy a vendégünk! - Be our guest!

2015. november 19., csütörtök 18.002015. november 21., szombat 20.30
VENDÉGFOGADÁS - Légy a vendégünk! - Be our guest!
egyéb

Kedves Barátaink!

A jövő héten csütörtökön, pénteken, szombaton (november 19-21, kinek melyik nap alkalmas)  elindítjuk a „Légy a vendégünk” első fordulóját, oroszul beszélő hallgatókkal. A kezdeményezésről mellékelünk egy rövid leírást. Úgy véljük, hogy ha motiválni tudjuk a résztvevőket, akkor ebből egy színes, sokoldalú program bontakozhat ki. Reméljük, a tapasztalatok visszaigazolják optimizmusunkat.

Az oroszul beszélő diákok csoportja egy viszonylag kisebb létszámot jelent (15fő), orosz, lengyel, ukrán, kazah, török és még talán néhány más nemzet fiataljai tartoznak ide, többségük angolul is beszél.

Ahhoz, hogy a találkozókat össze tudjuk szervezni, néhány információra lenne szükségünk az alábbiak szerint. A későbbiek során valószinűleg facebook csoportot hozunk létre a találkozók megszervezéséhez, most egyenlőre maradunk ennél  a közvetlen módszernél.

Kérdések, amire választ várunk, a csatolt dokumentumban olvashatóak, amit vissza kellene küldeni legkésőbb  nov. 15., vasárnap 20 óráig a következő e-mail címre: beourguest [dot] pecsatgmail [dot] com

1. Tud-e vendéget fogadni november 19 és 21 között?    Igen-           nem

2. Ha igen, melyik nap lenne alkalmas a fogadásra?  nov. 19       nov.20.           nov.21.

3. Mennyi diákot tudna fogadni?   2fő,         3fő,       esetleg több?                    

4. Mettől meddig tervezi?       órától        óráig.

5. Hova, milyen címre menjenek a diákok?                                                                                

6. Hogyan tudnak eljutni?                                                                                                               

7. Milyen nyelven tudnak beszélni?

8. Igényel-e nyelvi segítséget?

Egyéb kérés, megjegyzés:

A találkozót követően kérni szeretnénk pár mondatos beszámolót, hogy miként értékelhető a diákok fogadása a házigazda szempontjából és tágabban a kezdeményezés szempontjából, milyen tanulságai vannak az első összejöveteleknek. Ha lehetne fényképeket készíteni, annak külön örülnénk, hogy azok segítségével tudjuk majd népszerűsíteni a programot.

Még egyszer mindenkinek köszönjük az előzetes jelzést, jelentkezést. A kezdeményezésben való részvétel teljesen önkéntes, szóljon ez a barátságról, nyitottságról, a pécsi-baranyai emberek nagyszerűségéről.

Csatolt fájl:
  • application/pdf ikonLetöltés (2015-11-03-legy_a_vendegunk_rovid_2.pdf)