Kiállítás - Hidalgo: Éber álmok Berlinben (interaktív kiállítás)

2016. augusztus 10., szerda 18.002016. augusztus 19., péntek 14.00
Kiállítás - Hidalgo: Éber álmok Berlinben (interaktív kiállítás)
kiállítás

„Éber álmok Berlinben”
RAMIRO HIDALGO
INTERAKTÍV KIÁLLÍTÁSA

Berlinben élő chilei képzőművész – Ramiro Hidalgo – az új interaktív kiállításával bepillantást nyújt a lenyűgöző berlini életbe.

A legújabb munkái a valóság, a képzelet és az álmok kölcsönhatásáról szólnak, mely különleges szimbiózis a színes és magával ragadó ’berlini életérzésben’ született.
Néhány város különböző korszakokban a művészettörténelem és a társadalmi mozgalmak számára az inspiráció fellegváraként működött. Nem véletlen, hogy jelenleg Berlint úgy hívják, hogy ’a hely, ahol lenni kell’. A varázsa abban a tapasztalatban rejlik, amely a széles művészi és zenei színteret és az azt körülvevő multikulturális környezetet és nyitott gondolkodású közösséget öleli fel.
Ezek a változatos benyomások egy olyan atmoszférát teremtenek, amelyben az elme szabadon szállhat, és megérkezhet az alkotás földjére, oda ahol nincsenek határok, amelyek elválasztanák egymástól a valóságot és képzeletet.

E kiállítással meghívunk egy utazásra, amely elrepít arra a helyre, ahol az éberálmok kezdődnek, hogy átélhessetek egy darabot a berlini érzésből a művész szemén keresztül. Ebben az utazásban lehetőség nyílik arra is, hogy bekapcsolódjatok az alkotás folyamatába az esemény interaktív kialakításának köszönhetően.

Kiállítás megnyitó: augusztus 10. 18:00
A kiállítás megtekinthető: augusztus 11-19ig, 10-14óráig

ENGLISH

„Daydreams in Berlin”
RAMIRO HIDALGO'S
INTERACTIVE EXHIBITION

Berlin based chilean artist – Ramiro Hidalgo – is giving an insight to the stunning life of Berlin with his new interactive exhibition.

His latest works represent the interaction between reality, imagination and dreams, which special symbiosis was born in the colourful and fascinating ’berliner feeling’.
Some cities are the fountain of inspiration in different times of the art history and social movements. It is not a happenstance that right now Berlin is called ’the place to be’. Its magic lays on an experience which embraces the wide range of art and music scene, and the multicultural enviroment and the open minded community surround it.
These variety of inputs create an atmosphere which let the mind fly free and arrive to a land of creation where are no boarders dividing the reality from the imagination.

We invite you with this exhibition on a journey to a place where the daydreams start, to experience a piece of the Berlin sensation through the eyes of the artist. In this journey you have the opportunity to join the process of creation as the interactive part of the exhibition.

Exhibition opening: 10.08.2016 at 6 pm