Ingyenes önismereti pszichodráma csoport pécsiek részére

2019. február 23., szombat 10.0018.00
Ingyenes önismereti pszichodráma csoport pécsiek részére
egyéb

FELHÍVÁS

INGYENES ÖNISMERETI PSZICHODRÁMA CSOPORT PÉCSIEK RÉSZÉRE

A Nevelők Háza Egyesület az Európai Unió támogatásával ingyenes önismereti Pszichodráma csoportot indít Pécs felnőtt lakosai számára.

A J.L.Moreno nevéhez fűződő önismereti és terápiás módszer – megteremtve a változás feltételeit - a cselekvésre, az interakcióra, a játékra épít. A csoport védett környezetében - az itt és mostban - felfedezhetjük kapcsolataink mozgatórugóit, és kipróbálhatunk új szerepeket.

Várunk mindenkit, aki változni, változtatni szeretne életében, vagy egyszerűen csak szeretne feltöltődni, új erőt nyerni a folytatáshoz, vagy az újrakezdéshez.

Helyszín: Nevelők Háza Egyesület, Civil Közösségek Háza, Pécs, Szent István tér 17.

A csoportfolyamat 12 alkalomból áll - havonta egy alkalommal, szombati napokon, alkalmanként 8 órában (45 perces órák) tervezzük.

Az indulás várható időpontja: 2018. február második fele.
Csoportvezetők: Mucsi Zsófia (pszichodráma asszisztens, mentálhigiénés szakember, református lelkész) és Végh Márta (pszichodráma asszisztens, mentálhigiénés és szervezetfejlesztő szakember, irodalomterápiás csoportvezető, szociológus)

Jelentkezési határidő: 2019. 01.31.

Túljelentkezés esetén a hátrányos helyzetben lévők előnyt élveznek.
A jelentkezőknek részletes tájékoztatást küldünk, s 2019. február elején – előre egyeztetett időpontokban – minden jelentkezővel rövid, személyes beszélgetést tervezünk.

Jelentkezni és érdeklődni a pecsipszichodramaatgmail [dot] com e-mail címen, vagy telefonon, a 20-359-7557, illetve a 30-565-4697-es telefonszámon Végh Mártánál, és Mucsi Zsófiánál lehet.

Helyszín: