JÓTÉKONYSÁGI EST - Dr. Újhegyi Ilonáért

2017. február 28., kedd
JÓTÉKONYSÁGI EST - Dr. Újhegyi Ilonáért

JÓTÉKONYSÁGI EST
- Dr. ÚJHEGYI ILONÁÉRT
‘Legyen szép estéd, amivel segíthetsz!’

„1948 májusában születtem, majd az akkori idők Heine-Medin járványának egyik súlyosan érintett áldozata lettem. Járóképtelenségem mellett azonban értelmi képességeim nem csorbultak, doktori oklevelet sikerült szereznem.
Életutamat megírtam, mely megjelent könyv formájában. Életemben sorstársaim segítését tartottam szem előtt, ilyen céllal több szervezetet is működtettem. Az évek során magamra maradtam, segítőim és gondozóim áldozatos munkájának köszönhető, hogy még otthonomban élhetek. De változnak az idők, és egy újabb segédeszközre lenne szükségem, amelynek beszerzéséhez segítséget kérek. Eddig sem csalódtam az emberekben, bízom, hogy ezúttal sem fogok. Hálás köszöneteim fejezem ki mindenki felé ”

(Dr. Újhegyi Ilona)

Fellépnek:

Bíró Balázs
Balázs az akusztikus élőzene hive, ukulelén fog játszani. 2015-ben jelent meg első, saját szerzeményeiből álló lemeze. Instrumentális zenéjére a letisztultság és a kísérletezőkedv jellemző.
(https://www.facebook.com/birobalazsukulele)
 

Hajba Gergő

Pécsi gitáros, aki több formációban is megfordult már, hét lemez köthető a nevéhez. Ez alkalommal H-moll és C-moll gitárimprovizációval készül.
 
Varga János ‘James’
James öt éve foglalkozik zenével. Sok műfajban otthonosan mozog. December óta új stílusirányzatot talált autodidakta módon, az operát, ezenkívül a francia sanzonok világából is énekelni fog.
 

A rendezvényen adományláda várja a segítő szándékúakat. A befolyt összeget teljes egészében Ilonára, az életét megkönnyítő speciális segédeszköz beszerzésére fordítjuk.  A belépés ingyenes!


Időpont: 2017. március 24. 17:00
Helyszín: Vasutas Művelődési Ház, Pécs, Várady Antal utca 7/2.
 

Csatolt fájl: